Voor patiënten

Verpleegafdeling

Verpleegafdeling C5

Op deze afdeling verblijven patiënten met een neurologische aandoening of na een neurochirurgische operatie. Verpleegafdeling C5 heeft een eigen Medium Care. Een Medium Care is een verpleegafdeling die qua zorg tussen de afdeling en de intensive care staat. Hier worden patiënten met een neurologisch en neurochirurgische aandoening opgenomen die intensieve zorg behoeven.

De afdeling C5 bestaat uit 4-, 2- en 1 persoonskamers. Of u op een gedeelde kamer wordt opgenomen hangt af de ernst van de aandoening en de beschikbaarheid van de verschillende kamers.

De Medium Care bestaat uit 4 1-persoonskamers en 4 bedden op zaal. Ook hier  hangt het af de ernst van de aandoening en de beschikbaarheid van de verschillende kamers of u op een 1 – persoonskamer komt of niet.

Medewerkers

Op de verpleegafdeling neurologie zijn werkzaam:

  • Administratief personeel
  • Verpleegkundigen
  • Leerling verpleegkundigen
  • Neurologen
  • Verpleegkundig specialisten
  • Zaalartsen: artsen in opleiding tot neuroloog (arts assistenten)
  • Co assistenten (studenten in opleiding tot arts)

Locatie

Niveau 5

Bezoekuren

De bezoektijden op afdeling C5 zijn  van 15.00 tot 20.00 uur

De bezoektijden op de Medium Care zijn van 13.30 tot 14.30 en van 18.30 tot 19.30.

Contact

Telefoonnummer afdeling C5: 043-387 45 30 of 043-387 65 30,

Telefoonnummer Medium Care: 043-387 65 35

 

Verpleegafdeling C2: Acute Opname Afdeling (AOA)

De AOA is een verpleegafdeling voor patiënten van verschillende specialismen, waaronder neurologie. Hier worden patiënten opgenomen die naar verwachting voor kortere tijd (enkele dagen) moeten worden opgenomen.

Medewerkers

Ook hier zijn dezelfde medewerkers werkzaam als op verpleegafdeling C5.

Locatie

Niveau 2

Bezoekuren

Contact

Telefoonnummer 043-387 42 30 of 043-387 62 30

 

Algemene vragen

Voor algemene vragen over de logistiek kunt u terecht bij de secretaresse aan de algemene balie vooraan de verpleegafdeling. Ook kunt u vragen stellen aan de verpleegkundige die u of uw familielid verpleegt.

Familiegesprek

Voor het maken van een afspraak met de zaalarts kunt u contact opnemen met de desbetreffende afdeling waar u of uw familielid is opgenomen. Wij vragen u er rekening mee te houden dat in het weekend en de avonden in het algemeen geen familiegesprekken kunnen plaatsvinden.